Hakkımızda

İstanbul köpek eğitimi
İstanbul köpek eğitimi

Pet Okulu, uzman köpek eğitimcilerini bünyesinde bulunduran ve köpek oteli hizmeti veren bir firmadır, İstanbul da hizmet vermektedir. Tüm köpek sahiplerinin ihtiyaçlarını analiz edip onlara özel hizmetler sunmaktadırlar. Uzman köpek eğiticileri ile çalışan Pet Okulu sunduğu tüm hizmetleri profesyonel olarak gerçekleştirmektedir ve pek çok ünlü isimle çalışmıştır.

Pet Okulu kuruluş ilkesi “köpek sahiplerini bilinçlendirerek, köpeklerin onların komutlarını almasını sağlamak için köpeklere eğitim vermektedir. ” Sevgi ve güven ile çalışan Pet Okulu çalışanları tüm köpeklerle çok iyi anlaşmaktadır.

İstanbul köpek eğitimi ve köpek oteli hizmeti sunan köpeklere özel bir okul olan Pet Okulu uyguladı tüm eğitimler pozitif eğitim ilkelerine uyumludur. Köpeklerin insanların hayatlarına adapte olmasını sağlamaktadır.

Köpek sahipleri ile birlikte pek çok başarılı çalışma gerçekleştirdik. Minik dostunuz için sağlıklı bir ortamda ona köpek eğitimi uyguluyoruz ve tüm eğitimler 24 saat olarak güvenlik kameraları izlenmektedir. Tesisimizde her zaman veteriner vardır. Köpeklerin sağlığı her konudan önceliklidir.

Pet Okulu tesisi köpekler için sağlıklıdır siz de ziyaret ederek bu konuda emin olabilirsiniz. Köpek eğitimleri için bizimle iletişime geçmenizi öneriyoruz.